Hammocktak

Med ett hammocktak gungar du även när det regnar


Hammocktak Hillerstorp blå-vit

Hammocktak Hillerstorp, blå

Hammocktak Hillerstorp svart

Hammocktak Hillerstorp, svart

Hammocktak Fri Form

Hammocktak Fri Form

Hammocktak Hillerstorp grön

Hammocktak Hillerstorp, grön

Hammocktak Hillerstorp grå

Hammocktak Hillerstorp, grå

Hammocktak Brafab Hishult heaven

Hammocktak Brafab, Hishult heaven

Hammocktak Hillerstorp vit

Hammocktak Hillerstorp, vit

Hammocktak Hillerstorp blå

Hammocktak Hillerstorp, blå

Hammocktak Sofia välvt

Hammocktak Sofia, välvt

Hammocktak finns i en mängd olika färger, former och utseenden - klicka här för att se ett hela utbudet av hammocktak.

Hammocktak – både snyggt och praktiskt

Med ett hammocktak till din hammock kan du inte bara använda din hammock vid sämre väder, du får också en ombonad och mysig känsla när du sitter i din hammock. Dessutom skyddas din hammock och dina dynor mot väder och vind.


Med ett hammocktak skyddar du inte bara din hammock från väder och vind, utan också dig själv när du sitter i din hammock. Hammocktaket bidrar till att göra hammocken till en mysig och avskild plats, där du med fördel avnjuter en trevlig fikapaus, ensam eller tillsammans med någon du tycker mycket om.


Men ett hammocktak skyddar inte bara mot lättare regn, det ger dig också svalkande skugga en varm och solig sommardag. Och ger dig skydd mot blåst och vind du tex har din hammock placerad på en brygga eller annan blåsig plats.


Hammocktak finns i en mängd olika färger och utföranden, tex blått med vita kanter, grönt, beige eller svart. Även designmässigt finns flera varianter, där vissa har en rak och mer modern design, och andra har en välvd mer klassisk design. Ett bra sätt att förnya din gamla hammock kan vara att köpa ett nytt hammocktak i en ny färg, och kanske också komplettera med ett par matchande dynor.


Hammocktaket skyddar också din hammock och bidrar till att den och dynorna håller längre, och att du kan njuta av din favoritträdgårdsmöbel i många år framöver.