Hammockskydd

Hammockskydd - väderskydd för din hammock

Hammockskydd_Hillerstorp_beige polyester

Hammockskydd Hillerstorp

Hammockskydd-Grå Polyester-Brafab

Hammockskydd Grå Polyester, Brafab

Hammockskydd_Aero Cover

Hammockskydd Aero Cover

Hammockskydd_fri_form

Hammockskydd Fri Form

Hammockskydd-välvt-Brafab

Hammockskydd välvt, Brafab

Hammockskydd-transparent-Brafab

Hammockskydd, transparent, Brafab

Trots att en hammock normalt tillverkas i slitstarka material behöver även den ett skydd som hjälper till att stå emot väta och vind. För att din hammock ska hålla i flera år och behålla sin kvalitet, är det viktigt med ett slitstarkt och snyggt hammockskydd/hammocköverdrag. Hammockskydd finns i en mängd olika storlekar, färger och material. Med ett hammockskydd får du njuta av din hammock i många år.


Stort stortment av väderskydd för din hammock

Här ovanför ser du ett litet urval av alla hammockskydd vi erbjuder - klicka här för att se hela sortimentet av hammocköverdrag.


Skydda din hammock med ett snyggt hammockskydd

Utemöbler är i allmänhet tillverkade av material som delvis står emot väder och vind. Men när hösten kommer, och hammocken används alltmer sällan är det en god idé att ge din favoritmöbel ett extra skydda. Väta, kyla och smuts gör att hammockens livslängd förkortas och inte minst kan fukten förstöra trät och i vissa fall göra det missfärgat. Med ett bra hammocköverdrag ökar livslängden på din hammock, och den kommer att fortsätta vara en prydnad för din trädgård år efter år.


Hammocköverdrag i olika storlekar och material

Hammockskydden finns i en mängd olika storlekar, varianter, material och färger, och för alla typer av hammockar. Det finns exempelvis skyddsöverdrag i polyester och kraftig PVC-plast och vissa är vattenavvisande, medan andra är helt vattentäta.


Ett bra möbelskydd är formsytt och anpassat direkt efter just din hammockmodell. De ska vara enkla att trä på, och ska vara utrustade med dragkedjor. Det är viktigt att det är enkelt att hantera sitt hammockskydd – annars är det lätt hänt att det inte blir använt alls.


Kom ihåg att med ett snyggt hammockskydd fortsätter din hammock att vara en prydnad för trädgården även med skyddet på. Se ett stort urval av hammockskydd genom att klicka här.