Hammockdynor

Hammockdynor - för ett ännu skönare gung: 

Hammockdynor från Florina

Hammockdynor Brafab Florina

Hammockdynor från Fritab röd

Hammockdynor Fritab röd

Hammockdynor från Fritab svart strukt

Hammockdynor Fritab Svart

Hammockdynor från Fritab Dralon

Hammockdynor Fritab dralon

Hammockdynor från Fritab Edition grå

Hammockdynor Fritab Edition

Hammockdynor från Brafab beige

Hammockdynor Brafab beige

Hammockdynor från Fritab hög rygg blå

Hammockdynor Fritab blå

Hammockdynor från Fritab Dralon ljusgrå

Hammockdynor Fritab dralon, grå

Hammockdynor från Brafab svart

Hammockdynor Brafab Svart

Sitt bekvämt och snyggt med nya hammockdynor

Med ett par snygga dynor blir din hammock inte bara bekväm att sitta i, utan också en riktig prydnad för din trädgård. Hammockdynor finns i en mängd olika färger och utföranden, så det är enkelt att hitta sin egen favorit hammockdyna.


Förnya din hammock eller ge den ett personligt uttryck genom att investera i ett par nya dynor. Hammockdynor finns i en mängd olika färger, stilar och storlekar.


Det första du behöver bestämma dig för är om du vill ha en dyna med låg eller hög rygg. När du väl valt höjd på ryggen botaniserar du vidare mellan olika stilar, färger och mönster. Vad vill du att din hammock ska utstråla? Klassiskt romantisk? Eller strikt och modern? Tänk på att du också kan få din äldre, klassiska, hammock att få ett modernt uttryck enbart genom att byta dynor och tak.


Hammocken ännu mysigare och mer inbjudande om du kompletterar dynorna med ett par fluffiga prydnadskuddar, och kanske en pläd i matchande färg att svepa in sig i under kyliga försommarkvällar. Detta är både skönt och gör att möbeln blir mer inbjudande. Ett tips för sommarkvällarna är att du fäster upp en ljusslinga i hammocktaket. Möbeln får då ett mysigt sken som lyser upp mörkret.


När du ska inreda en uteplats behöver du tänka på både design och funktion. Det är trots allt en plats som du ska vistas på mycket och trivas när du är där. En plats för lediga stunder, med familjen eller med vänner, för vardag såväl som för fest. En bra början om du villl förändra din utemiljö, men inte har tiden, och heller inte vill lägga ner en förmögenhet så är det ett tips att satsa på nya dynor till dina utemöbler.


Med ett par snygga dynor till din hammock sitter du bekvämt länge och när du inte använder din hammock kan du enkelt förvara ditt dynset till hammock i en dynlåda. Även om textilier för utomhusbruk är anpassade efter vädrets makter, är det ändå bra att förvara dem torrt eller helst under tak eller rent av inomhus om du har plats.


En dynlåda är en enkel lösning på förvaringen

Att införskaffa en snygg och praktisk dynlåda till dina utemöbeldynor är ingen dum idé. Dynor kan vara relativt skrymande att förvara, och med en dynlåda får du enkelt undan det mesta. Tidare var dynlådor fula plastschbrak med dålig kvalitet, men de tiderna är borta nu och idag finns det snyggt designade dynlådor i bland annat trä, konstrotting och plats. Se våra dynlådor här.


Vi tycker att din hammock är värd ett par nya, fina, dynor. Och att dina nya dynor är värda en snygg dynlåda. Vad tycker du?