Hammockar

Hammockar i alla stilar:

Hammockar och hängsoffor från Cave

Cave hängsoffa-hammock

Hammockar från Hillerstorp Dalom

Hillerstorp Dalom hammock

Kornhult, vit, hammock

Kornhult, vit, hammock

Metz hammock i stål

Metz hammock, svart

Hammockar från Brafab Wien

Brafab Wien hammock

Hammockar från Hillerstorp Marstrand

Hillerstorp Marstrand hammock

Sofia hammock fällbar

Sofia, hammock, fällbar

Kornhult hammock Java

Kornhult hammock, Java

Fri form Hammock

Fri form hammock

Hillerstorp Marstrand orkangrå hammock

Hillerstorp Marstrand hammock

Hammockar från Hishult Heaven

Brafab Sottenville hammock

Prag silver - hammock i stål

Prag hammock, silver

Här ovan ser du ett litet urval av alla hammockar vi erbjuder - klicka här för att se hela sortimentet av hammockar i olika stilar och material.

Det finns hammockar för alla

Hammockar kan liknas vid en blandning av en soffa och en hängmatta. Denna gungande soffa är oerhört skön både när du sitter i den, halvligger i den eller till och med sover i den. Den bästa tiden att använda en hammock är naturligtvis på sommaren, då du kan slappna av i skuggan som skapas av hammocktaket och dricka något gott.


Hammockar finns i många olika modeller och stilar, från modernt designade i stål eller konstrotting till klassiska modeller i vitmålat trä. Vissa hammockar är i huvudsak en hängande soffa, medan andra har både väggar och tak. Hammockmodeller med en mer ombonad design som i vissa fall har både tak och väggar ger dig ett fint skydd mot regn och vind, och du kan njuta av din hammock från tidig vår till långt in på hösten.


En klassisk hammock i vitmålat trä tillför en hemtrevlig och romantisk känsla till trädgården, medan en hammock i stål eller konstrotting kräver mindre underhåll och kan skänka en modern touch till din trädgård.


Oavsett om du föredrar en klassisk modell eller en mer modern variant finns det mängder av tillbehör, så som dynor, tak och väderskydd som du kan komplettera och utrusta din hammock med och därmed ge din hammock ett hel personligt uttryck.


Hammockar är inte bara populära inslag i privata trädgårdar, även på caféer, restauranger och andra offentliga miljöer tillför de en välkomnande och mysig känsla till utemiljön.